Aan- & afmelden als lid:

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via: Aanmeldingsformulier
Afmelden kan via: Afmeldingsformulier
I.v.m. de machtiging voor incasso moeten de formulieren ondertekend zijn.

Ingevulde en ondertekende formulieren kunt u opsturen naar:

Rob Rijkers (Secretaris)
Schapendreef 20
5445 AB Landhorst

Twan Takken (Jeugdsecretaris)
Wolfsklauwstraat 6
5445 NW Landhorst

Als u afgelopen 5 jaar lid bent geweest van een andere voetbalvereniging is een overschrijving nodig. Dit kan m.b.v.: Overschrijvingsformulier

Door de oude club en nieuwe club wordt het overschrijvingsformulier ingevuld. Oude club doet bij het ingevulde overschrijvingsformulier de  overschrijvingskaart (van het KNVB-relatiebestand) en eventueel de spelerspas (indien speler ouder dan 12 jaar) en ondertekend het overschrijvingsformulier. Betreffende speler (ouders) vult overschrijdingsformulier in en ondertekend overschrijvingsformulier.
Nieuwe club vult overschrijvingsformulier in, ondertekend overschrijvingsformulier en verstuurd de volledig ingevulde overschrijvingsformulier, overschrijvingskaart (KNVB-relatie bestand) en indien van toepassing spelerpas naar districtskantoor.

De hoogte van het lidmaatschap wordt jaarlijks in de algemene ledenvergadering vastgesteld.

Ter indicatie; het lidmaatschap voor het seizoen 2019-2020 was:
Leeftijdscategorie                 Kosten

JO11 en jonger                     70